MCDONALD'S DE GEUSSELT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 802 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's de Geusselt. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 14:42 We vonden het erg lekker! En de bezorger was zeer vriendelijk
3 feb 2023 om 20:31 Gelukkig alles compleet. Warm. Vriendelijke bezorgster.
2 feb 2023 om 18:29 Eten was lekker op temperatuur bezorgd door een kei klantvriendelijke bezorgster die Lisa heet. Super, houd het zo mensen!
29 jan 2023 om 12:42 Deel van bestelling miste, toen ik belde moest ik het maar komen ophalen (woon aan de andere kant van Maastricht) of dan maar regelen met thuisbezorgd, die niet te contacteren zijn. Uiteindelijk zelf nog moeten koken. Wat een verschrikkelijke service
28 jan 2023 om 19:29 Koud eten :(
28 jan 2023 om 18:17 Ordered regular chicken mcnuggets, received spicy mcnuggets. This happened at least 50% of my mcnuggets orders from this place. Ridiculous...
27 jan 2023 om 23:19 Prima
26 jan 2023 om 18:57 Koud, geen rietje, geen servetten, duurde 50 min lang duurde lang 50 min voor mcdonalds terwijl we in centrum stad wonen
25 jan 2023 om 23:49 Bestelling in orde
24 jan 2023 om 19:49 Friet was slap en koud
23 jan 2023 om 19:27 Eten was lekker .En warm bedankt tot volgende keer.
19 jan 2023 om 20:10 Bestelling niet ontvang! Service vanuit thuisbezorgd waardeloos!