MCDONALD'S DE GEUSSELT

MCDONALD'S DE GEUSSELT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 658 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's de Geusselt. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:54 Niet gekregen wat we besteld hadden en aan de telf. werd gezegd wij brengen het niet na dus nooit meer wat bestellen
28 mei 2022 om 19:06 Time-order 15 minuten later dan verzocht (enkele uren eerder opgegeven)
27 mei 2022 om 21:42 Was iets te doen van de hockey club . Daarom was het veel drukkker dan normaal . Daarom eten ook later gekregen
22 mei 2022 om 19:46 Bestelling niet compleet, miste een burger. Andere burger en friet waren koud. Wanneer je de mcdonalds belt met dit probleem kunnen ze je niet helpen. Enkel wanneer je de burger zelf kan gaan ophalen.
2 mei 2022 om 22:15 Eten was er best snel en even warm / lauw als dat ik het zelf zou gaan halen. Dus wij waren best tevreden en voldeed aan de verwachtingen.
2 mei 2022 om 15:13 Slecht! Eten was koud! Onvolledig en nog eens te laat. Jullie zijn ook niet te bereiken om de klacht in te dienen. Per mail krijg je ook geen direct antwoord en de macDonals, waar de bestelling geplaatst is, kunnen ze ook niet helpen. Slordig!
29 apr 2022 om 20:37 Bestelling was niet compleet. Er moet altijd een controle plaats vinden!!!
23 apr 2022 om 3:33 forgot the most important thing - my drink
7 apr 2022 om 13:49 Ordered food for a specific time hours before, order just delayed more and more, called them and asked, they just told me that they don’t have the food I want and I should call thuisbezorgd. 3rd time in a row, no goodwill whatsoever. Just sucks!
6 apr 2022 om 22:58 Bezorgtijd was 50 minuten te laat zonder excuses hiervoor. Jammer.
6 apr 2022 om 10:22 Delivery too long - happy meal came with toy instead book. Clearly they can’t read the order. Drinks came spilled. Biking time is 5 min to our house - and they still taking more than an hour to deliver a simple order. Joke
2 apr 2022 om 14:46 19.23 besteld 21.00 uur aangekomen Eten was al koud