MCDONALD'S DE GEUSSELT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 865 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's de Geusselt. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2023 om 19:21 Snelle bezorging en een vriendelijke bezorger
30 mei 2023 om 7:54 Geen contact mee te krijgen. Er stond max 60 min wachten, heb zeker 90 min moeten wachten. Aankomst tijd bleef verplaatsen. Bezorgen zei geen 1 woord aan de deur.
29 mei 2023 om 21:47 Heeft wel lang geduurd maar was weer eens top
29 mei 2023 om 11:51 Wrong size of fries, ordered two wraps and was delivered two chicken burgers. Very messy and chaotic.
28 mei 2023 om 20:04 Ik ben niet tevreden over deze bestelling. Sausjes + extra betaalde sausjes niet ontvangen. Geen rietjes bij het drinken. Volgende keer niet meer McDonalds Geusselt. Want dit is nu al de 2e keer dat mijn bestelling niet compleet is.
26 mei 2023 om 12:34 Het eten was goed alleen de bestelling was nietbkompleet
25 mei 2023 om 23:22 I had to wait about 120 minutes, amazing one can't even cancel the order
23 mei 2023 om 21:50 Niet aangekomen en niet aangebeld
23 mei 2023 om 3:27 Ik had geen rietje bij mijn milkshake
22 mei 2023 om 22:53 Meer dan anderhalf uur moeten wachten op 2 ijsjes. We wonen om de hoek en wilden de deur niet uit. Dus even lekker makkelijk! Zin in een ijsje op een zomerse avond. Het bleek uiteindelijk een drankje te zijn van gesmolten ijs. Geen aanrader!
22 mei 2023 om 21:22 Bamie was niet gaar niet te eten dus ik bestel nu ergens anders
15 mei 2023 om 16:03 Het eten was perfect en de bezorging erg vriendelijk