MCDONALD'S DE GEUSSELT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 759 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's de Geusselt. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 18:26 Bestelling was niet kompleet gebeld geen gehoor. Alles was koud, niet voor herhaling vatbaar.
5 dec 2022 om 9:50 Eten was goed ingepakt en bezorgd door een klantvriendelijke bezorger. Alleen was eten een beetje koud, maar dat had te maken met de koude weer buiten. Ik raad McDonalds Geusselt aan om de etenswaren met een soort folie te dekken!
4 dec 2022 om 23:12 Eten was koud en frieten waren rauw net kauwgom
4 dec 2022 om 20:42 wat fijjn eerste bestelling die klopt en niet helemaal doorweekt was van de cola. cola was wel gelekt maar een klein beetje
4 dec 2022 om 16:36 Literally never received the food, despite the app claiming that the food had been delivered. ("Chiara" was the delivery person, who I never met). Thuisbezorgd has still not responded to my queries. Unacceptable.
2 dec 2022 om 23:22 Niet ontvangen na 2:15 wachten
2 dec 2022 om 22:57 Didn’t get what I ordered. Tried reaching Thuisbezorgd also but no response. Will never order from Thuisbezorgd now. Better to do a pickup.
2 dec 2022 om 20:28 Eten was koud en hadden 3 x medium friet gekregen maar groot besteld
30 nov 2022 om 21:19 Bestelling klopte niet. Thuisbezorgd maar ik kon het ontbrekende alsnog zelf gaan halen. Zeer slecht.
29 nov 2022 om 21:55 Eten koud Drinken door de zak
29 nov 2022 om 19:44 burgers oke frietjes gekookt ipv gebakken, jammer
28 nov 2022 om 23:18 Bezorger krijgt een route met meerdere bestellingen en vette omweg. Biedt netjes zijn excuses aan, maar frieten en kipnuggets daardoor koud en verre van krokant. Hamburger zo scheef als de toren van Pisa. Jammer.